Current track

Title

Artist


Jermaine Stuiver – Toen kwam de nacht

Written by on 27 oktober 2019

Jermaine Stuiver komt met Toen kwam de nacht als 4e single
De in Apeldoorn geboren en getogen zanger Jermaine Stuiver (23) is een relatieve nieuwkomer in de muziekwereld.
Sinds dat hij begon in 2016 heeft hij al meerdere eigen producties op de markt gezet.
Zijn nieuwste single Toen kwam de nacht  is dan ook zijn 4e single waar hij super trots op is, omdat dit nummer op een hele speciale manier is gemaakt.
Toen kwam de nacht is ontstaan toen Jermaine Stuiver werd gevraagd om mee te doen aan de muzikale uitdaging voor TV 73 waarin Kees Tel en Nol Roos binnen 3 uur een kant en klaar radio liedje moesten maken met tekst, muziek en natuurlijk het inzingen. Daaruit is dus Toen kwam de nacht ontstaan. Het liedje is bedacht omdat ik vaak onderweg ben met zingen, en in de nacht vaak mooie dingen zie gebeuren tijdens en na mijn optredens. Dit alles is prachtig verwoord door de tekstschrijver een resultaat wat er zeker mag zijn, aldus en super trotse Jermaine Stuiver.
Deze single zal worden uitgebracht onder het nieuwe label GP Music (van Gerard Palts) waar hij afgelopen zomer een contract heeft getekend. Beide partijen zijn vol vertrouwen over de samenwerking.
Ik ben erg trots dat ik nu m n eerste platencontract heb getekend.
En ik ben dan ook erg blij om samen met het team van GP Music de volgende stap in mijn carrière te zetten, glundert de 23-jarige Jermaine Stuiver.
Ook Gerard Palts is zeer content over de samenwerking: GP Music is een jong platenlabel, met oog voor jong en enthousiast talent. Jermaine Stuiver past perfect binnen dit profiel.
Jermaine Stuiver zelf hoopt dat ook deze single het net zo goed gaan doen als zijn vorige 3 nummers; Mooie ogen en Hey Jij en Omdat het mag
Dank aan Willem de Bie


Reader's opinions

Leave a Reply


%d bloggers liken dit: