Current track

Title

Artist


Andy Sampermans – Nu lach ik

Written by on 14 augustus 2020

AndySampermans uit het Belgisch Turnhout staat al sinds zijn achttiende als zanger op de planken, heeft al meerdere liedjes uitgebracht. De charmezanger uit Turnhout heeft nieuwe single“Nu lachik” laten schrijvendoor Frank van Etten.

Frankvan Etten en ik zaten samen te brainstormenover de singel, ik vertelde hoe een deel van mijn verleden was en hoe ik de toekomst zag. Hij heeft dit zo mooi verwoord in mijn nieuwe singel “Nu lachik”waar ik hem heel dankbaar voor ben. Mijn hart gaat uit naar muziek omdat het voor mij de beste methode is om mijn verleden een echt verhaal toe te kennen. In mijn muziek uit ik mijn gevoelens daarom hou ik zo van muziek en kan ik op deze manier ook andere bekoren met mijn woorden. Dit omdat ik me in het dagelijks leven mijniet zo kan uiten ikben nl een heel timide persoon.Aldus Andy Sampermans

Natuurlijk hoopt Andy dat ook dit nummer“Nu lach ik” het ook weer goed gaat doen op de radioen Tvin Nederland, zijn vorigenummers werden ook lekker gedraaid en waren vaak te zien op TV Oranje


Reader's opinions

Leave a Reply


%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar