Current track

Title

Artist

Background

Anneke Verstege

Written by on 15 januari 2020

Anneke Verstege uit Kampen komt met debuutsingle “Zo wil ik leven’

Anneke Verstege uit Kampen weet hoe ze mensen op de dansvloer krijgt. Of hetnu gaat om Country, Rock & Roll, Housemuziek of Nederlandstalig, deze zangeresweet een ieder te laten dansen en genieten. Ook op haar nieuwe nummer “Zo wil ik leven”wat eigenlijk haar debuut iszullen mensen de vloer op gaan. Met prachtig gitaarwerk is dit een geweldige single geworden.

Dat dit haar debuutsingle is klinkt misschien vreemdomdat zij al vele jaren actief is in de muziek. Ze heeft wel nummers uitgebracht maar altijd voor haar zelf gehouden, of alleen tijdens optredens gezongen maar niet op CD of videoclip.Ik ben eigenlijk al jaren aan het optreden door het gehele land, maar nooit zo met eigen liedjes bezig geweest. Doordat iemand mij overhaalde om eens een studio in te gaan en deze Martin Sterken goed kende ben ik in contact gekomen met hem.Ik heb aangegeven dat ik een nummer wil met lekker veel gitaar. Maar ook een nummer waar waarheid in zit, en zo heeft Martin Sterken het nummer “Zo wil ik leven” gemaakt. Een liedje wat precies bij mij past. Ze zeggen vaak datik een Dana Winner soundheb, wat voor mij een compliment is en sommige horen dat ook in “Zo wil ik leven”terug, aldus Anneke Verstege.In het verleden heeft Anneke Verstege in meerdere bands gezeten en solo opgetreden.

In het jaar 2000 heeft ze meegedaan aan de soundmixshow van Henny Huisman met eenmeidengroep als LUV. Een leuke ervaringvond ze. Maar toch heeft ze besloten om solo verder te gaan. Zezingt nogwelsteeds in een hobbybandjede“Bang for the buckband”, maar daarnaast treed ze veel op bij feesten en partijen als solo artiest, waar toch haar hart ligt. Zoals ze zelf zegt en tevens de titel is van haar nummer “Zo wil ik leven”

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Previous post

Broodje Bal


Thumbnail