Current track

Title

Artist


Antonio Holsken komt met een heel bijzonder nummer Moppie

Written by on 23 september 2019

MOPPIE

Deze keer komt de Veenendaalse zanger Antonio Holsken met een wel heel bijzonder nummer,. De titel Moppie zegt al heel veel, en de reacties van diverse kroegen in Nederland, Spanje en in zijn geliefde Westendorf mogen er ook zijn. Want Moppie is een lekker nummer, een mix van volks & Reggaeton. Een zeer gevoelig ritme dat door het bloed gaat en je pakt en meeneemt naar een ander level. Stil zitten is er ook bij dit nummer niet bij.

Natuurlijk kennen we Antonio Holsken al jaren van zijn up-tempo nummers, Maak me gek ,Geef me nog een kansen Boem boem. Maar vergeet ook niet de mooie levensliedjes waar zijn carrière eigenlijk mee is begonnen. De nacht van me leven, liever Heer, Alle tranen en Adieu Mon Amoure.

Antonio Holsken is nu een samenwerking aangegaan met Ricky Tolen & Bouke Donabauer van de Input Studio’s en hebben samen gewerkt aan een nieuwe sound. Deze mensen hebben ook gewerkt met grote namen als Brace, Piet jr., gipsy Maffia en Jaman. Tegenwoordig lijkt alles wel een beetje op elkaar wat je op de radio en tv hoort. Daarom is er deze keer gekozen voor deze bijzondere sound en het past echt bij Antonio.


Reader's opinions

Leave a Reply


%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar