GEVULD BROOD MET GEHAKT

INGREDIENTEN

2 afbak stokbroden
100 gr gehakt
1 bosui
3 el barbecuesaus
halve ui
halve paprika
1 teen knoflook
snufje zout en peper
cherrytomaatjes
geraspte kaas

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor volgens de bereidingswijze op het pak van de afbakstokbroden.
Snipper de ui, bosui en snijd de cherrytomaatjes, paprika en knoflook in stukjes.
Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt rul.
Voeg daarna de ui, knoflook, paprika en een snufje zout en peper toe.
Bak dit een paar minuten en voeg dan de barbecuesaus, cherrytomaatjes en bosui toe.
Laat nog een paar minuten bakken en zet dan het vuur uit.
Hol de stokbroden uit met behulp van een lepel.

Vul de stokbroden met het gehaktmengsel.

Verdeel wat geraspte kaas over de stokbroden.

Zet de gevulde stokbroden ongeveer 10 minuten in de oven totdat het stokbrood mooi bruin is en de kaas gesmolten is.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

lunchpauze@radio079.nl

Geef een reactie