Ciabatta – Italiaans gehaktbrood

Ingredienten:

1 Ciabatta brood
400 gram gehakt
1 ui
1 teentje knoflook
6 eetlepels bruchetta mix
2 theelepels Italiaanse kruiden
1 theelepel oregano
10 plakjes kaas
Olijfolie
Peper en zout

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snijd de Ciabatta over de lengte door de midden.
Meng het gehakt met een gesnipperde ui, geperste knoflook, de kruiden en naar wens peper en zout.
Meng de bruchetta mix met 12 eetlepels olijfolie en 6 eetlepels water.
Smeer de bruchetta op de Ciabatta.
Leg het vervolgens het gemengde gehakt op.
Verdeel de plakjes kaas hierover.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

lunchpauze@radio079.nl

Geef een reactie