Cheese Steak Sandwich

Ingrediënten voor 4 broodjes

4 plakken cheddar
4 harde pistoletjes (evt. afbakbroodjes)
300 gr gesneden rosbief
1 grote ui in ringen
1 teen knoflook gehakt

bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 225 graden.

Bak de broodjes indien nodig af in de oven.
Je kan ook verse harde broodjes nemen zoals ik gedaan heb.
Laat de oven aan staan.

Fruit de ui en de knoflook aan in wat olijfolie.
Bak de uien in ongeveer 6 minuten zacht en goudbruin.

Breng de uien op smaak met peper en zout.

Schuif de uien aan een kant van de pan.

Bak nu in dezelfde pan de rosbief aan. Dit gaat heel snel, in een paar minuten is de rosbief goudbruin.

Verdeel de rosbief over de broodjes en leg daarop de zachte uien.

Leg op elk broodje een plak cheddar kaas en plaats de broodjes terug in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Serveer de Cheese Steak Sandwich meteen.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

lunchpauze@radio079.nl

Geef een reactie