Tosti pastrami met komijnekaas

11 persoon 15 min waardering 7,5
Lunchgerecht Hollands Vlees

INGREDI√čNTEN

olie, om in te bakken
50 g pastrami, in blokjes
3 teentjes knoflook, fijngehakt
2 sneetjes desembrood
3 plakken komijnekaas
truffelmayonaise, om in te dopen (zie onderaan het recept)

BEREIDEN

Verhit de olie in een pan en bak de pastrami 2 minuten.
Voeg de knoflook toe en bak dit nog eens 2 minuten mee.

Beleg een snee desembrood met de gebakken pastrami.
Leg de plakken komijnekaas op de pastrami en top af met de andere snee desembrood.

Gril de tosti 5 minuten in een contactgrill tot de kaas gesmolten is.
Snijd de tosti diagonaal doormidden en serveer met de truffelmayonaise.

EXTRA BENODIGD

Contactgrill

TRUFFELMAYONAISE

Roer 4 eetlepels mayonaise en 2 eetlepels truffeltapenade goed door elkaar in een kommetje.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

lunchpauze@radio079.nl

 

 

Geef een reactie