Anneke Verstege

Anneke Verstege uit Kampen komt met de buutsingle Zo wil ik leven

Anneke Verstege uit Kampen weet hoe ze mensen op de dansvloer krijgt. Of het nu gaat om Country, Rock & Roll, Housemuziek of Nederlandstalig, deze zangeres weet een ieder te laten dansen en genieten. Ook op haar nieuwe nummer Zo wil ik leven wat eigenlijk haar debuut is zullen mensen de vloer op gaan. Met prachtig gitaarwerk is dit een geweldige single geworden.

Dat dit haar debuutsingle is klinkt misschien vreemd omdat zij al vele jaren actief is in de muziek. Ze heeft wel nummers uitgebracht maar altijd voor haar zelf gehouden, of alleen tijdens optredens gezongen maar niet op CD of videoclip.

Ik ben eigenlijk al jaren aan het optreden door het gehele land, maar nooit zo met eigen liedjes bezig geweest. Doordat iemand mij overhaalde om eens een studio in te gaan en deze Martin Sterken goed kende ben ik in contact gekomen met hem. Ik heb aangegeven dat ik een nummer wil met lekker veel gitaar. Maar ook een nummer waar waarheid in zit, en zo heeft Martin Sterken het nummer Zo wil ik leven gemaakt. Een liedje wat precies bij mij past. Ze zeggen vaak dat ik een Dana Winner sound heb, wat voor mij een compliment is en sommige horen dat ook in Zo wil ik leven terug, aldus Anneke Verstege.

 

Geef een reactie