BROODJE KIP-PESTO SALADE

Ingredienten:

1 kipfilet
3 tl pesto (zelfgemaakte pesto of kant-en-klare pesto)
rucola
2 el pijnboompitten
3 tl mayonaise
2-3 kaiserbroodjes
1 el geraspte oude kaas
snufje zwarte peper

Bereidingswijze:

Kook de kipfilet circa 10 minuten in een pan met water.
Laat de kipfilet afkoelen.
Trek de kipfilet met een vork uit elkaar.

Rooster de pijnboompitjes in een pan zonder olie, totdat ze bruin zijn

Meng de kipfilet, pesto, pijnboompitten, mayonaise en geraspte kaas in een bakje.
Op smaak brengen met zwarte peper.
Serveren de kip-pesto salade op een broodje met rucola.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

https://www.iedereeneenmaaltijd.nl

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

lunchpauze@radio079.nl

 

Geef een reactie