kaaswentelteefjes

Ingredienten:

Nodig voor 8 stuks kaaswentelteefjes

4 plakjes (casino)witbrood, zonder korst
1 el mosterd
2 plakken jongbelegen kaas (zo groot als de plak brood)
snufje tijmblaadjes
zout, peper
1-2 eieren
1-2 el slagroom
30-40 g boter

Bereidingswijze:

Bestrijk de plakjes brood heel dun met mosterd.

Leg op 2 ervan een plak kaas en bestrooi met tijm en peper.

Dek af met de andere 2 plakjes en druk de boterhammen stevig op elkaar.

Snijd elke dubbele boterham diagonaal in 4 driehoeken.

Klop de eieren los met de slagroom en wat zout en peper.

Haal de wentelteefjes eerst door losgeklopt ei en bak ze daarna op middelhoog vuur aan beide zijden goudgeel en
krokant in de hete boter in een grote koekenpan.

Serveer ze warm.

Bereiden: circa 20 minuten.

Circa 100 calorie├źn per stuk.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

https://www.iedereeneenmaaltijd.nl

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

lunchpauze@radio079.nl

Geef een reactie