Snackpaprika’s met taco vulling

Ingredienten:

1 emmer snackpaprika’s 10 stuks
300 gr rundergehakt
1 uitje
1 teen knoflook
1 eetlepel tomatenpuree
50 ml water
Snuf paprikapoeder
Snuf komijn
Snuf oregano
peper en zout
Handje geraspte kaas
125 ml zure room
10 zwarte olijven
Paar plakjes jalapeño pepers
Optioneel: verse koriander of peterselie
Materialen
Bakplaat met bakpapier of grote ovenschaal

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 200 graden.
Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in een pan.
Voeg het gehakt toe en bak rul.
Kruid het vlees met de kruiden.
Roer de tomatenpuree er door en het water.
Laat dit 10 minuutjes pruttelen.
Snijd de snackpaprika’s door de lengte doormidden, verwijder eventuele pitjes en leg ze op een bakplaat (of ovenschaal).
Vul ze met het gehaktmengsel en beleg met een paar plakjes olijf en jalapeño en bestrooi met wat kaas.
Zet ze 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Serveer ze met wat zure room en peterselie of koriander.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

https://www.iedereeneenmaaltijd.nl

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

lunchpauze@radio079.nl

Geef een reactie