Gevuld stokbrood met ham en kaas en echte knakworstjes

Ingredienten:

2 afbak stokbroden

6 echte goede knakworsten

4 plakjes kaas

4 plakken ham

Bereidingswijze:

1.Verwarm de oven voor op 200 graden

2.de stokbroden in de lengte in een V-vorm insnijden

3.leg een dubbele rij knakworsten in het stokbrood

4.dan de plakjes kaas op het stokbrood met knakworst leggen

5.de ham in repen snijden en die leg je over de kaas heen

6.zet de gevulde stokbroden nu in de oven en over 15 minuten is de kaas heerlijk gesmolten en kan het grote smulfestijn beginnen.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

https://www.iedereeneenmaaltijd.nl

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

info@radio079.nl

Geef een reactie