Broodje brie met serranoham

Ingrediënten                                                                       

2 grote ovenbroodjes
250 gr brie
handje rucola
4 el honing
4 plakjes serranoham
olijfolie
pijnboompitten

Bereidingswijze

1Verwarm de oven voor volgens aanwijzingen op de verpakking van de broodjes.
Snij de brie in plakjes en doe de broodjes iets korter in de oven van op de verpakking
staat aangegeven.
2Haal de broodjes uit de oven en snij ze doormidden.
Doe de gehalveerde broodjes nog even terug in de oven, zodat beide kanten knapperig
worden.
3Verwarm een koekenpan en bak hierin de plakken serranoham krokant.
Haal ze uit de pan en laat ze even afkoelen.
4Haal de broodjes uit de oven en verdeel de honing en de brie over de 4 snijvlakken.
Doe de broodjes weer terug in de oven tot de brie wat gesmolten is.
5Verdeel de serranoham over de broodjes, leg op elk broodje wat rucola en bestrooi de
broodjes met de pijnboompitten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten