BROODJE CARPACCIO

Ingredienten:

2 grote volkoren broodjes
100 gram carpaccio
2 eetlepels rode of groene pesto
rucola
handje pijnboompitten
halve rode ui
lente uitje
4 zongedroogde tomaatjes op olie
beetje Parmezaanse kaas
4 eetl. honing mosterd tijm dressing (of andere dressing)

Bereidingswijze:

Rooster de pijnboompitjes tot ze lichtbruin zijn van kleur.

Maak de ui schoon en snij deze in dunne halve ringen.

Snij het lente uitje in stukjes en de zongedroogde tomaatjes in reepjes.

Snij de broodjes mooi recht door en bestrijk de onderkant met pesto.

Zelf vind ik rode pesto het lekkerst.

Leg daarover een ruime hoeveelheid rucola.

Verdeel daarover de plakjes carpaccio.

Bestrijk de carpaccio met de dressing.

Verdeel over het belegde broodje de ui ringen, lente uitjes, zongedroogde tomaat en de geroosterde pijnboompitjes.
Strooi er als laatste de Parmezaanse kaas over.

Leg de bovenste helft van het broodje erop en zet deze eventueel vast met een prikker.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

https://www.iedereeneenmaaltijd.nl

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

info@radio079.nl

likeheartlaughterwowsadangry
0

Geef een reactie