Ingredienten:
klontje boter
400gr rosbief aan het stuk
zout en peper
2 teentjes geperste knoflook
1 ui, in ringen gesneden
1 grote baguette, halve stokbrood of grote ciabatta
3 eetlepels knoflookboter
vers gemalen zwarte peper
4 plakken belegen kaas
100gr geraspte parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
1.Verhit een klontje boter in een braadpan.
2.Bak de rosbief op hoog vuur rondom bruin.
3.Bestrooi de rosbief met een beetje zout en peper.
4.Bak de rosbief met de deksel schuin op de pan in 15 minuten gaar.
Halverwege het vlees even omkeren en 3 minuten voor het einde de knoflook en ui ringen toevoegen en meebakken tot deze zacht zijn.
5.Besmeer ondertussen het brood met de knoflookboter en bestrooi het met een beetje vers gemalen zwarte peper.
6.Snijd het vlees in dunnen plakjes en verdeel het samen met de ui over het brood.
7.Bestrooi het geheel met de Parmezaanse kaas en beleg het als laatste met de belegen kaas.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
https://www.iedereeneenmaaltijd.nl
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar
lunchpauze@radio079.nl