Current track

Title

Artist


DENNIS, SJAAK & PEER – IK ZIT AAN DE GROND MARIE

Written by on 7 november 2019

Dennis, Sjaak & Peer – Ik Zit Aan De Grond Marie

Na het uiteenvallen van het duo Dirk & Dennis heeft Dennis Jones niet één maar twee vervangers gevonden voor Dirk Meeldijk. Samen met Sjaak & Peer vormt hij nu een feesttrio, waarmee Dennis onlangs de eerste single heeft gelanceerd.

“Ik had dit keer zelf een gloednieuw carnavalsliedje geschreven, dus wilde ik sowieso doorgaan. De Osse tweeling Sjaak & Peer kan ik al lange tijd tot mijn vrienden rekenen en zij treden al jaren met succes op tijdens evenementen van het Osse carnaval. Enkele jaren geleden hebben we spontaan met elkaar opgetreden en dat was ons zeer goed bevallen. Dus de keuze was voor mij snel gemaakt, en we zijn meteen aan de slag gegaan”, aldus Dennis.

Tijdens de voorbereidingen van de nieuwe single waren de boerenprotesten het nieuws van de dag. Dus gaat dit kersverse feesttrio nu de boer op als supporter van de Nederlandse boeren. Ze zijn de studio ingedoken om het nummer ‘Ik Zit Aan De Grond Marie’ van Jan Boezeroen uit 1974 in een nieuw jasje te gieten. Het nummer schetst de problematiek van de geplaagde boeren rondom stank en stikstof. Begin 2020 zal er tevens een gloednieuw carnavalsnummer op de markt komen van Dennis, Sjaak & Peer als opvolger van ‘Ik Zit Aan De Grond Marie’.


Reader's opinions

Leave a Reply


%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar