Dorette – Jouw lach maakt mij miljonair

Nieuwe Single Dorette : Jouw Lach Maakt Mij Miljonair !

gepubliceerd april 01, 2020

Gezondheid zoontje laat zingen Dorette weer toe.Nu Dorette haar zoontje Rico stabiel is, pakt ze direct haar hobby zingen weer op. Het startsein is de nieuwe single ‘Jouw lach maakt mij miljonair’. “Ik vond dat heel erg goed aansluiten bij de fase waarin ik nu zit”, aldus Dorette over de tekst van haar nieuwe single.
Rijkdom zit in hele andere dingen dan geld en dat is de strekking van Dorette haar nieuwe single: ’Jouw lach maakt mij miljonair’. “Dat je door hetgeen je meemaakt je heel erg bewust wordt dat rijk zijn, geld hebben, mooie spullen hebben etc. er eigenlijk niet zo heel erg veel toe doet als je heel andere zorgen hebt.”, legt Dorette uit. René Karst schreef het samen met Willem Gunneman en hij kwam met dit nummer bij haar. Hij sloeg de spijker op z’n kop. “Ik vond dat heel erg goed aansluiten bij de “fase” waarin ik nu zit”, legt de zangeres uit. Haar zoontje Rico heeft vanaf zijn geboorte in 2015 continue zorg nodig en is al 10-tallen keren opgenomen in het ziekenhuis. Op dit moment is zijn situatie stabiel en daarom kan ze niet wachten om weer te beginnen met zingen. “Ik ben er weer klaar voor, omdat de situatie van Rico stabiel is en ik mij heel erg goed voel.”, jubelt de vrolijke zangeres.

Geef een antwoord