Current track

Title

Artist


Edwin Kaljouw

Written by on 1 november 2019

Grandioze metamorfose voor Handen naar boven

Zanger Edwin Kaljouw heeft het feestnummer Handen naar boven in een nieuw jasje gestoken. Vrijdag 1 november komt namelijk de clubmix van dit nummer uit: Handen naar boven 2.0. Dankzij deze remix genieten niet alleen de fans van de Nederlandstalige volksmuziek van Edwin zijn zangkunsten, ook de danceliefhebbers kunnen nu helemaal los gaan.

de remix is geproduceerd door Matt Pop, een bekende producer die reeds diverse internationale remixes op zijn naam heeft staan. De vocale klanken heeft Edwin opnieuw ingezongen in de studio van Martin Sterken. Handen naar boven 2.0 is daarom niet zomaar een simpele remix, het mag oprecht een nieuw nummer genoemd worden.

Handen naar boven werd voor het eerst uitgebracht in 2013, toen Edwin net aan zijn zangcarrière begon. Nu, negen jaar later, heeft hij zes eigen nummers op zijn naam staan. De eerste drie zijn, net als Handen naar boven, geproduceerd door Martin Sterken. De laatste drie door Emile Hartkamp.  De remake van zijn allereerste eigen single kan nu dus met trots als zevende nummer aan zijn oeuvre worden toegevoegd.


Reader's opinions

Leave a Reply


Continue reading

Next post

Andréas


Thumbnail
Previous post

Eric State


Thumbnail
%d bloggers liken dit: