FEESTDUO HAPPY OUWER

“ALS WE LOS GAAN”IS NIEUWE SINGLE VANFEESTDUO HAPPY OUWER

En los gaan dat kunnen de mannen van Happy Ouwer met hun nieuwe feestplaat “Als we los gaan”. Feest-duo HAPPY OUWER krijgt steeds meer vaste voet aan wal in de entertainment wereld als allround feestzangers. Hun voorlaatste feestnummer “Zolang we leven” was een groot succes en Happy Ouwer wilde graag een opvolger op dat nummer, daarom is “Als we los gaan” tot stand gekomen. Happy Ouwerbesloot de studio bij StageNL Recordsin te duikenen vervolgens kwamen ze metdeze feestplaat “Als we los gaan” die zijn weerga niet kent.

Ewald Janssenen Arno Peters vormen samen het feest-duoHappy Ouwer en komen uit het hart van Maas & Waal, Druten.Als er één muziek duois dat met een ultiem gevoel voor humor en relativeringsvermogen de klippen van moeilijkheden en sores met een dikke knipoog weet tepareren is dat wel Happy Ouwer. De mannen zijn beidengeboren en getogen Drutenaren die als Feest-duo ook landelijk steeds bekender worden. Ewald en Arnokijken nu verder dan de regio en weten overal waar zij komen een geweldig feestje te bouwen. Zo traden ze afgelopen jaar zowat wekelijks op in heel Nederland; natuurlijk in Druten en Maas en Waal, maar ook in Brabant, Overijssel en zelfs in België.Hun gezellige feestrepertoire, energieke performanceen vrolijkheid die er vanaf straalt, maken dat het publiek wordt meegetrokken in het aanstekelijk enthousiasme van Feest-duo Happy Ouwer !

De naam Happy Ouwer was meteen al een dikke knipoog,net als hun muziek. Want Happy..omdat in de kroegde prijzen van de consumpties op dat uur (hour) heel sympathiek waren, maar ‘Ouwer’ slaatookop hun niet meer zó jeugdige leeftijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*