Current track

Title

Artist


Gerben Tijssen

Written by on 10 september 2019

Voel de Passie die Gerben Tijssen voelt met zijn nieuwe single

Gerben Tijssen (32) uit het Gelderse Heerde brengt zijn 7e singel alweer uit met de mooie titel  Voel de Passie . Gerben die vanaf zijn 17e bezig is in de muziek en nu 13 jaar professioneel aan de weg timmert omschrijft zijn nummer als vrolijk en dansbaar.

Hoe deze single tot stand kwam vertelt de Heerdenaar graag. Hij was op weg naar huis na een nachtelijke rit toen hij een heerlijke melodie op de radio hoorde. Zo begon hij een tekst te maken en die gelijk opgenomen op zijn telefoon. Nadat hij had geslapen heeft hij contact gezocht met ANRO producties uit Apeldoorn (Roy Otters) . In de studio hebben ze samen een opmaat gemaakte band gemaakt en de tekst passend gemaakt. Voel de Passie  heeft een tekst die over de passie van de liefde gaat die hij zelf voor zijn
Vriendin voelt. Omdat Gerben ook van Rock & Roll houd staat er ook een 2e nummer op deze CD genaamd zomer een fijne sound waar je heerlijk op los kunt gaan.
In een bomvolle feesttent met ruim 500 bezoekers heeft hij zijn single presentatie gehouden. De single werd heel goed ontvangen en het was een geslaagde avond. Gerben werd deze avond bijgestaan door een tal van artiesten o.a. : Pascal v/d Schagt, Jolanda ten Hoven , Jordy van Vilsteren, Mannes Bel, Wimmie Bouma en Het IJssel duo.
Natuurlijk hoort erbij dit nummer ook een mooie videoclip die inmiddels te zien is op You Tube.
Voel de Passie is uit en Gerben Tijssen wenst jullie allen veel luister plezier.


Reader's opinions

Leave a Reply


%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar