Gevulde omeletrolletjes

Tijd: 10 min
Personen: 3-4

Benodigdheden:

 

4 eieren

1 bosui
1 blik tonijn
Halve komkommer
1 verse rode peper
Snufje zout en peper
(eventueel) satéprikkers

 

Bereidingswijze:
Begin met het snijden van het bosuitje, de rode peper en de halve komkommer.
Snijd deze in kleine stukjes. Deze meng je daarna in een bakje met de tonijn.
Dit wordt dan de vulling voor de omelet rolletjes. Je kunt natuurlijk ervoor
kiezen om een andere lekkere vulling te maken, bijvoorbeeld een roomkaas
vulling met ui en paprika. Dan maak je nog twee omeletten. Breek 4 eieren
in een grote beker/kom en kluts deze even tot het eigeel mooi is verdeeld.
Doe de helft van het ei in een koekenpan en bak het omelet in ongeveer
3-5 minuten mooi gaar.
Tot slot vul je het omelet met de vulling (naar keuze) en rol je deze op.

Het gerechtje is klaar om te worden geserveerd. Wanneer je er een lekker
borrelhapje van maakt, kun je het beste de omeletrolletjes in 6 stukjes
snijden en er een satéprikkertjes in steken.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten