Current track

Title

Artist


JAMAN – IK WEET WAT JIJ WEET

Written by on 26 september 2020

JAMAN – “IK WEET WAT JIJ WEET”

Jaman brengt vandaag zijn nieuwe single uit! De track getiteld ‘Ik Weet Wat Jij Weet’ heeft de inmiddels bekende sound waarmee hij hit na hit scoort. Het kan bijna niet anders dan dat de single een nazomerhit gaat worden.

Met de doorbraaksingles ‘Goede Vader’ en ‘Gewoon Weer Opnieuw’ speelde zanger Jaman zich in de kijker. Inmiddels heeft hij drie albums op zijn naam staan, waaronder zijn nieuwste album ‘Zweven Op Wolken’. Van kinds af aan is Jaman op het podium te vinden bij diverse feesten en partijen. Met hits als ‘Laat Me Los, Laat Me Vrij’, ‘Overal Ter Wereld’ en ‘Spoken Bestaan Niet’ heeft Jaman zijn plaats veroverd op de Nederlandse podia. Met zijn fantastische uitstraling en met zijn warme stemgeluid weet hij altijd de juiste snaar te raken.


Reader's opinions

Leave a Reply


%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar