Current track

Title

Artist


Jaman vrolijkt de nazomer op met (Numero Uno) Wil je dansen met mij

Written by on 18 september 2019

Jaman vrolijkt de nazomer op met (Numero Uno) Wil je dansen met mij

Op het JM Music label verschijnt op woensdag 18 september de nieuwe single (Numero Uno) Wil je dansen met mij van Jaman. Net zoals z’n verrassende vorige single ‘Zoals ’t toen was’, is ook dit nazomers lied geschreven door Hans Louws. Ook Manfred Jongenelis heeft weer een steentje bijgedragen aan dit dansbare vrolijke nummer. Er is bewust voor gekozen om deze single niet in de zomer, maar aan het begin van de herfst, die dit jaar op 23 september begint, te lanceren.

‘Tijdens de afgelopen zomerperiode zijn er zoveel singles verschenen dat ik samen met mijn compagnon Michael Smit heb besloten om het later uit te brengen’, meldt Jaman.

Tijdens het voorbereidende gesprek dat Jaman met Manfred Jongenelis had kwam naar voren dat de gipsy gitaar van Zonzo Basliy wel een hele leuke aanvulling zou kunnen zijn. ‘Dat was nieuw voor me. Ik had nog nooit met hem samengewerkt. Achteraf ben ik heel erg tevreden over de keuze om ‘ja’ te zeggen. Het is heel iets anders dat je van mij gewend bent, maar toch heel herkenbaar Jaman. Uiteraard heeft Manfred het accordeonwerk weer vakkundig ingespeeld. Ik voel me echt op m’n plek bij hem’, onthult Jaman.

In de clip die opgenomen is door de jongens van Smart Media Productions zie je dat Jaman als automonteur z’n stinkende best doet om een mooie meid, die met autopech de garage instapt, te versieren?..


Reader's opinions

Leave a Reply


Continue reading

Next post

Broodje Bal


Thumbnail
Previous post

Uitsmijter


Thumbnail
%d bloggers liken dit: