JAN VAN EST - KLEINE JONGEN - Radio 079
Current track

Title

Artist


JAN VAN EST – KLEINE JONGEN

Written by on 24 oktober 2020

Jan van Est

Jan van Est is afkomstig uit Dordrecht en timmert al jaren aan de weg. Jan is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een ras-entertainer.

Met zijn geweldige stem en een op maat uitgekozen repertoire zorgt Jan van Est voor de perfecte sfeer op uw feest of in de kroeg. Jan van Est is een top-artiest.

Jan bracht een aantal zeer succesvolle singles uit zoals: “Kleine jongen”, “He Mooie meid”, “De zon in mijn hart”, “Een ouderwetse Hollandse winter”, “Ik ben zo blij vandaag”, “Dat komt door jou”, “Dromen van verre stranden” en “Wat moet ik doen”.

Begin maart 2015 verschijnt er wederom een fantastische feest-single: “Zing, drink, dans”. Een aanstekelijk feestnummer dat het zeker overal goed zal gaan doen.

Nieuws
Geslaagde cd presentatie Jan van Est
22 mei 2013
De Dordtse zanger Jan van Est heeft afgelopen zondag 19 mei een zeer succesvolle single presentatie gehad van zijn nieuwe cd-single ‘Dat komt door jou’. Uit handen van Rinus Ponsen ontving hij zijn eerste exemplaar. Diezelfde Rinus Ponsen schreef ook de tekst en muziek van ‘Dat komt door jou’. In een uitverkocht en gezellig café De Walrus in Dordrecht traden naast Jan van Est ook de artiesten Leo Nardell, Mark Rijs, Karin Welsing, Berry Daamen, Lenie Gerrtis en Rinus Ponsen op.

‘Dat komt door jou’ is de 3e single die uitkomt via Berk Music. De single wordt goed ontvangen en staat in diverse charts. Eerder verschenen de singles ‘Ik ben zo blij vandaag’ en ‘Als ik jou zie’ in 2012 via Berk Music. Daarvoor had Jan van Est succes met de singles ‘De zon in mijn hart’, ‘Kleine jongen’, ‘Een ouderwetse Hollandse winter’ en ‘He mooie meid’, afkomstig van zijn album ‘Kleine jongen’ welke in 2011 verscheen via platenmaatschappij ABC Entertainment.

NIEUWE SINGLE VOOR JAN VAN EST MET ‘DAT KOMT DOOR JOU’
26 april 2013
Op 10 mei 2013 verschijnt de nieuwe single van Jan van Est. De titel is ‘Dat komt door jou’. Het liedje is al eens eerder door Jan opgenomen maar is niu in een nieuw, feestelijk en fris jasje gestoken door producer Harald Queens (o.a. Ronnie Tober, Mulder & Mulder). De tekst is geschreven door Rinus Ponsen. Op zondag 19 mei wordt de single officieel gepresenteerd in dartcafé de Walrus te Dordrecht.

Naast Jan ven Est wordt er opgetreden door o.a. Rinus Ponsen, Leo Nardell, Mark Rijs en Karin Welsing. De entree voor de presentatie is € 10,- en u krijgt voor dat geld ook nog de single-cd. Kaarten kunnen worden besteld via 06 – 20 40 37 28.

‘Dat komt door jou’ is de 3e single die uitkomt op het label van Berk Music. Eerder verschenen op dit label de hit- singles ‘Ik ben zo blij vandaag’ en ‘Als ik jou zie’. Daarvoor had Jan van Est succes met ‘De zon in mijn hart’, ‘Kleine jongen’, ‘Een ouderwetse Hollandse winter’ en “Hé mooie meid’, afkomstig van zijn album ‘Kleine jongen’ dat in 2011 verscheen.


Reader's opinions

Leave a Reply


%d bloggers liken dit: