Johan Rensen - Niemand Kon Mijn Ogen Lezen - Radio 079
Current track

Title

Artist


Johan Rensen – Niemand Kon Mijn Ogen Lezen

Written by on 31 januari 2020

Zoetermeerse zanger Johan Rensen heeft een nieuwe, heel persoonlijke, single uitgebracht. De song Niemand kon mijn ogen lezen gaat over een heel moeilijke periode in zijn leven. Al zingend vertelt Johan hoe hij zijn leven weer oppakte en verslavingen overwon.

Johan Rensen bracht vorig jaar april het nummer Ik Ben Het Waard uit. Zijn start in de muziekwereld, waarin hij zingt hoe hij uit het dal klimt werd gewaardeerd door het publiek. Johan: Toch wilde ik nog dieper gaan op de situatie zoals die voor mij is geweest. Ik wilde mijn verleden nog meer laten zien en dat ook ik van ver heb moeten komen om te staan waar ik nu sta.Johan Rensen zette 6 jaar geleden een punt achter een leven met veel drank en heel veel sigaretten.Ik was geen zwaar verslaafde drankgebruiker, maar zoop een aantal avonden per week aardig wat weg. Hierdoor ging al mijn geld daarheen en kwam ik steeds weer in geldnood. Langzaam raakte ik mezelf steeds verder kwijt. Dit werd zo erg dat ik depressiever werd en ook psychisch achteruit ging.
Inmiddels is hij 6 jaar vrij van deze verslavingen en wil laten horen hoe goed het nu met hem gaat. Ook is zijn muziek een grote steun voor mensen die nog middenin de problemen zitten. Johan: Ik ben van ver gekomen, maar voel mij nu geweldig!

Live release

De single release van Niemand kon mijn ogen lezen was live op de radio, bij 4 radiostreams tegelijk. Johan: Het was voor mij een complete verrassing! De single werd tegelijk bij radio 079, foute-radio.nl, radio flying eagle en radio de teddyboys gedraaid. De reacties op de single waren direct fantastisch!
De single presentatie zal nog groter worden uitgepakt op 7 maart 2020 in Cafe bij ons


Reader's opinions

Leave a Reply


%d bloggers liken dit: