GEVULD STOKBROOD MET GEHAKT

INGREDIËNTEN

2 afbak stokbroden
300 gram gehakt
2 lente uitjes
halve rode puntpaprika
halve ui
zakje stroganoff kruidenmix (Verstegen) of andere kruiden naar smaak
handje geraspte kaas
gedroogde Italiaanse kruiden

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snij de bovenkant van het strokbrood af.

Hol het stokbrood uit maar let op dat je niet door de bodem of zijkant heen gaat met het uithollen.

Meng het gehakt met de stroganoff kruiden naar smaak.

Snij de ui, lente uitjes en de puntpaprika fijn en meng deze groenten door het gehakt.

Vul de stokbroden met het gehaktmengsel en druk het goed aan in het stokbrood.

Strooi een laagje geraspte kaas over het stokbrood en als laatste wat gemengde Italiaanse kruiden.

Zet de stokbroden op de bakplaat en bak ze gaar in ongeveer 20 à 25 minuten.

Let erop dat het gehakt goed gaar is als je ze uit de oven haalt.

Serveer het stokbrood met wat sla, komkommer en tomaat.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

lunchpauze@radio079.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*