Current track

Title

Artist


MARIUS – DE MAAT IS VOL

Written by on 12 augustus 2021

 

De maat is vol” is de nieuwe single van Marius. Een prachtig nummer met een echte Marius sound. Marius kwam in 2020 met zijn debuutsingel “Jouw ogen zeggen mij”, daarna  kwam hij met de singles “Jammer genoeg” en “Maak het leven maar mooi”. Nu is het  moment aangebroken voor zijn prachtige nieuwe single “De maat is vol

Dit nummer “De maat is vol” heb ik opgenomen bij Studio Martin Sterken en is de 1esingle  die geheel uit deze studio weg komt. Mijn grote voorbeeld Jannes begon ooit bij deze studio,  het was een droom van mij om daar ook ooit mijn nummers op te mogen nemen. Marius die  geboren is in Enkhuizen en later verhuisde naar het mooie Medemblik, timmert lekker aan de

weg en samen met Martin Sterken gaan er nog mooie producties komen. We zijn nog maar  net begonnen, aldus Marius en Martin


Reader's opinions

Leave a Reply


%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar