Current track

Title

Artist


Marius – Jammer Genoeg

Written by on 7 augustus 2020

Marius plukt de vruchten van samenwerking met Knock Knock Music / Knock Knock Events

Enkele weken geleden verscheen bij Knock Knock Music de nieuwe single ‘Jammer genoeg’ van Marius. Hiermee laat de uit Medemblik afkomstige dakdekker horen en zien waar zijn muzikale voorkeur naar uitgaat. Marius bracht in 2019 onder de naam Marco Bakker z’n debuutsingle ‘Jouw ogen zeggen mij’ uit. Dit lied kreeg veel aandacht bij de Nederlandstalige radiostations. Toch kwamen er opmerkingen over z’n naam. Er bestaat immers al een Marco Bakker. Omdat zijn voornamen Marco Marius Arjan zijn besloot hij z’n tweede naam als artiestennaam te gebruiken.

Niet alleen zijn artiestennaam is veranderd. Ook de oorspronkelijke titel van het lied ‘Een blik van jou’ is aangepast. ‘Een radiopresentator attendeerde me erop dat de naam blik in een titel al heel vaak voorkomt. Samen met tekstschrijver Pascal de Vormer hebben we gekozen voor ‘Jammer genoeg’. De tekst die over de zon en zomerliefde gaat past perfect bij de vrolijke klanken die door de mannen van Sonic Solutions is geproduceerd. Het is een topteam waar ik graag mee samenwerk. Zij begrijpen precies wat ik bedoel. Ik heb ook al een vervolgafspraak gemaakt voor de opvolger die waarschijnlijk in oktober 2020 wordt gelanceerd’, aldus Marius.

Over de samenwerking met Knock Knock Events is Marius erg enthousiast. ‘Rob zit er bovenop. Hij heeft in korte tijd al meerdere artiesten in z’n stal verwelkomt door zijn manier van aanpak. Ik denk dat Knock Knock Events een grote speler op de markt gaat worden. Ze helpen me enorm met alles en proberen me op veel evenementen te boeken’, glundert Marius.

De beelden van de clip zijn door Gerrit Driessen geschoten. Al varend door zijn woonplaats Medemblik wordt de verhaallijn uitgebeeld.


Reader's opinions

Leave a Reply


%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar