Martin Sterken komt opnieuw met 1 Moment in je leven

Martin Sterken brengt opnieuw“1 moment in je leven”onderde aandacht

Al vele jaren is Martin Sterken bekend als producer en schrijver van vele hits en meerdere met goud onderscheiden songs in de Nederlandstalige muziekwereld. Martin Sterken zijn roots liggen in het live-circuit als musicus/zanger toen hij al op 10-jarige leeftijd zijn carrière begon. 20 jaar geleden schreef en produceerde hij voor zijn toenmalige band “De Stemmingmakers” de piraten hit“1 moment in je leven”. Het jubileum van deze hit viert hij met deze stevige schlagerpop-uitvoering.Als echt gevoelsmens en levensgenieter probeert hij met zijn liedjes en producties de juiste snaar te raken bij het publiek en de artiesten.

Ik heb dit nummer vorig jaar er gewoon uit gedaan en dacht, zie wel wat er op af komt. In het begin werdhet leuk gedraaid, maar sinds afgelopen week leeft het nummer ineens weer op,vandaar dat ik heb overwogen het opnieuwonder de aandacht te brengen.

Martin Sterken licht zijn nieuwe single graag toe in een radio-interview, waarin hij ook ruimte geeft om te praten over zijn werk en leven als producer/schrijver

Geef een antwoord