Current track

Title

Artist

Background

Mijn Interview Met… Marisa en Fenna

Written by on 14 maart 2019

Mijn 1e single komt eraan en dit ga ik vieren met een aantal artiesten. In een aantal interviews zal ik bekend maar ook nieuw talent laten zien op mijn youtube kanaal. Ben jij benieuwd naar degene die op mijn single presentatie staan hou mijn kanaal in de gaten. Marisa en Fenna zijn 2 meiden die ik leerde kennen tijdens de talentenjacht van Talent Zingt. Ze zijn pas 11 en 13 jaar. Ze vinden optreden heel erg leuk en vertellen er graag over. Mijn 3e interview: Naam: Marisa en Fenna Facebook: Bianca Vendel Rene Vendel Marisa Vendel Instagram: Marisa Vendel Rene Vendel Handmadecraftsnl Youtube: https://m.youtube.com/channel/UC9Tjv_… optredens: https://m.youtube.com/user/51zam Like Deel en Volg deze artiesten. Vergeet ook mij niet te – liken – delen – abonneren Facebook: Johan Rensen Instagram: Zangerjohanrensen Youtube: Johan Rensen


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *