• Flexibele demonstratie yogastudio's en docentenFlexibele demonstratie yogastudio's en docenten
  Yogastudio’s en docenten in Zoetermeer hebben de handen ineen geslagen en organiseren een flexibele demonstratie. Doel van de demonstratie ‘Geef de yogabranche weer lucht’ is aandacht creëren voor het feit dat zij nog steeds niet open mogen, terwijl yoga corona proof te beoefenen is. Read more »
 • 380 jungle mini’s voor speelgoedbank IKROS380 jungle mini’s voor speelgoedbank IKROS
  De 10-jarige Yaro Vogelaar heeft tijdens de Lidl spaaractie ‘jungle mini’s’ zo’n 380 knuffels bij het filiaal Seghwaert bijeen gespaard. Tijdens deze actie kregen de klanten voor iedere €10 aan boodschappen een zegel. Een volle spaarkaart (15 zegels) kon ingewisseld worden voor een kleurige jungle mini knuffel. Read more »
 • ‘Thank You’ concert van Laurens van Rooyen‘Thank You’ concert van Laurens van Rooyen
  Pianist Laurens van Rooyen gaf donderdag 15 april een bijzonder ‘Thank You’ concert op de vaccinatielocatie in Silverdome. Hij wil hiermee alle medewerkers van de zorg zijn waardering en respect tonen, en een vrolijk momentje mogelijk maken voor alle mensen die op dat moment hun vaccinatie kregen. Read more »
 • Nationale buitenlesdag op De BuutNationale buitenlesdag op De Buut
  Frisse buitenlucht, beweging en een natuurlijke omgeving zijn goed voor de fysieke en mentale gezondheid van kinderen. Daarom roepen Jantje Beton en IVN Natuureducatie alle leerkrachten op om naar buiten te gaan tijdens de nationale buitenlesdag. Read more »
 • Zorgen over jaarrekening blijvenZorgen over jaarrekening blijven
  De jaarrekening valt dit jaar positief uit, maar bezorgt verantwoordelijk wethouder Marc Rosier (financiën) nog steeds hoofdpijn: “We zitten in de aanloop naar een dubbele financiële ramp: Uitgestelde kosten in 2020 komen er nog aan én er blijft een structureel tekort.” Read more »
 • Takkenroute voor zomerklaar maken van tuinTakkenroute voor zomerklaar maken van tuin
  Het voorjaar komt eraan. Tijd om de tuin zomerklaar te maken. Na al het snoeiwerk ligt er vaak een berg takken (grof tuinafval). Wat u niet meer kwijt kunt in de gft-container wordt aan huis opgehaald tijdens de ‘takkenroute’, dit jaar op maandag 19 en donderdag 22 april. Read more »
 • Bewoners Westergo in actie tegen sloopBewoners Westergo in actie tegen sloop
  Bewoners van 23 twee kamerwoningen aan het Westergo en Salland komen in actie tegen de voorgenomen sloop van hun woningen. Met het Actiecomité Slopen? Nee! hebben zij handtekeningen opgehaald om aan wethouder Paalvast en de directeur van de Goede Woning te geven. Read more »
 • Tasty Walk ZoetermeerTasty Walk Zoetermeer
  Door de coronacrisis heeft haast heel Nederland een nieuwe hobby: wandelen. We wandelen wat af met elkaar. Wandelen combineren met lekker eten is des te leuker. Tijdens de Tasty Walk wordt er bewogen, genoten van lekker eten en wordt de lokale horeca gesteund.   Read more »
 • Groen en speelvoorzieningen bij project WaterzichtGroen en speelvoorzieningen bij project Waterzicht
  Het nieuwbouwproject Romantisch Waterzicht in Oosterheem is bijna voltooid en nadert de oplevering van de laatste fase. Voor het middengebied in dit project is in samenspraak met de omwonenden een plan opgesteld voor de inrichting. Het wordt een groen gebied met speelvoorzieningen voor de jeugd. Read more »
 • Disco Tumbling bij Pro PatriaDisco Tumbling bij Pro Patria
  Na de stormbaan tijdens de voorjaarsvakantie, heeft Pro Patria vrijdag 9 april weer een nieuwe leuke activiteit voor de leden gehouden: Disco Tumbling. 57 Jeugdleden konden zich onder leiding van trainers Quinten en Giny uitleven op een tumbling baan en een Dubbel Mini Trampoline. Read more »
WordPress RSS Feed by Theme Mason