Home » No-limits » Bruiloft DJ

Bruiloft DJ


Bruiloft DJ


De mooiste dag van uw leven. Daar hoort ook een grandioos feest bij! No-Limits Productions verzorgt al ruim 7 jaar de meest onvergetelijke huwelijksfeesten. Van een klein, intiem feestje bij u thuis tot een zeer complete discoshow, u bent bij ons aan het goede adres. Stijlvol, sfeervol en romantisch zijn termen die wij graag gebruiken om onze bruiloft show te omschrijven. Onze allround DJ’s verzorgen de muziek voor jong en oud, van alle stijlen en alle tijden.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere bruiloft is immers uniek, zo dus ook uw wensen. Tijdens een persoonlijk gesprek worden al uw wensen goed doorgesproken. Denk hierbij aan muziekkeuze, openingsdans, verloop van de avond en eventuele speciale wensen.

BRUILOFTSHOWS

Op maat

Naast de standaard sets leveren wij ook op maat. Video schermen, verlichte dansvloeren, trendy sfeerverlichting door de hele zaal. Van sfeervol klein feestje tot de inrichting van een complete feesttent. Wij maken graag een offerte die aansluit op uw wensen.
Contact opnemen


MEER SFEER

Meer sfeer op uw huwelijksfeest? Boek dan als extra één van onze sfeermakers!

CONFETTI SHOOTERS

Onze confetti / streamer shooters staan garant voor het echte ‘wauw!’ moment.
Deze professionele confetti shooter(s) schiet tot 20 meter streamers of confetti. Verschillende kleuren of kleurcombinaties zijn mogelijk.

LASERSHOW

Een geweldige extra toevoeging aan uw feest of evenement. Onze 3 Watt RGB Laser zorgt voor een extra dimensie aan uw huwelijksfeest.
Deze professionele laser kan, in combinatie met ons 3 meter grote projectiescherm, prachtige projecties weergeven, maar ook voor een geweldige beam show zorgen.

VIDEO GASTENBOEK

Een keer iets anders dan het standaard gastenboek op uw bruiloft? Ons videogastenboek is hiervoor uitermate geschikt.
Uw gasten kunnen door middel van een eenvoudige interface een videoboodschap achter laten in ons videogastenboek. Na afloop van uw feest worden de video’s gemonteerd, of op verzoek los, digitaal of op DVD aangeleverd. Een unieke herinnering aan uw huwelijksfeest!

VERLICHTE DANSVLOER

Laat uw feestlocatie shinen met een LED verlichte dansvloer. Uw gasten worden als een magneet naar deze dansvloer toegetrokken. Voetjes van de vloer en let’s dance!

Slider: images not found