Current track

Title

Artist

Background

Omdat je thuis Band – “Samen staan we sterk”

Written by on 25 maart 2020

In deze nieuwe moeilijke tijd voor iedereen heeft een groep muzikanten zich samen sterk gemaakt om een nummer te schrijven en op te nemen voor iedereen. Gewoon, voor iedereen die thuis zit, het nieuws afwacht en volgt. Voor iedereen die in een soort van overlevingsmodus boodschappen gaat doen om zichzelf en zijn naasten verzorgen. Voor iedereen die niet naar school kan, niet mag werken, niet kan uitgaan.Voor iedereen die elkaar helpt. Voor iedereen die geholpen wordt.Niet wetend wat de toekomst gaat brengen, niet wetend wat morgen weer noodzakelijk als nieuwe regels opgelegd wordt.Juist die iedereen, willen deze muzikanten een hart onder de riem steken, een beetje steun geven en een saamhorigheidsgevoel geven, wat juist nu zo belangrijk is.

Deze groep bevriende muzikanten hebben ieder bij zichzelf thuis, de instrumenten opgepakten de zangpartijen opgenomenen het nummer geproduceerd. Het is een uniek project geworden waarbijiederzijn eigen gevoel in het nummer heeft gebracht. Elkeinbreng was anders maar viel als een magische muzikale puzzel in elkaar. De puurheidstaat voor onlosmakelijkeverbondenheidin dit nummer,“Samen staan we sterk”.

Natuurlijk mag de videoclip niet ontbreken waar deelnemers zichzelf gefilmd hebben, waardoor het samenwerken op afstand op sfeervolle manier inbeeld gebrachtwordt.

Dit nummer is voor iedereen door iedereen.

SAMEN STAAN WE STERK
Omdatje thuis Band


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading