Radio079
ONAIR
Muziek Cover

Loading

Loading
Eerder
  • Music Cover

    Loading

    Loading

    00:00

Ontstaan Radio 079

Er is geen duidelijke beschrijving voor deze afbeelding.

Diep in het hart van de bruisende stad Zoetermeer, in het jaar 2008, ontwaakte er een passie voor muziek en gemeenschap die de kiem legde voor iets groots. Het begon allemaal met de oprichting van Radio Oosterheem, een radiostation dat de ziel van de wijk Oosterheem wilde vangen en verspreiden als een melodie die de harten van de mensen zou raken.

In die tijd was de lucht vervuld met de betoverende klanken van de hits van nu en de tijdloze melodieën uit de jaren 70, 80 en 90. Het waren magische tijden, waarin muziek de kracht had om vreugde te brengen, herinneringen op te roepen en de gemeenschap te verbinden. Radio Oosterheem voelde die pulsatie en werd geboren uit een diepgeworteld verlangen om deze muzikale erfenis te delen met de inwoners van Zoetermeer.

Terwijl Radio Oosterheem groeide en de harten van de mensen veroverde, ontdekte het een bondgenoot die hun missie zou versterken: Zoetermeer Actief. Deze gelijkgestemde mediapartner omarmde het radiostation en werd de vleugels waarmee hun boodschap de wijde wereld in kon vliegen. Samen vormden ze een onverslaanbaar team dat het lokale nieuws met de snelheid van het geluid verspreidde en de magie van muziek door de aderen van de stad liet stromen.

Het jaar 2013 markeerde een keerpunt in het betoverende verhaal van Radio Oosterheem. Het radiostation ontdekte een nieuwe naam die beter paste bij de groeiende ambitie en het verlangen om alle uithoeken van Zoetermeer te bereiken. En zo werd Radio Oosterheem omgedoopt tot Radio 079, een naam die verwees naar het kengetal dat de hele regio verbond.

Met de geboorte van Radio 079 werd een nieuw tijdperk ingeluid. Het station groeide uit tot een symfonie van lokale betrokkenheid, waarin het lokale nieuws harmonieus samenkwam met de onweerstaanbare beats van nu en de geliefde klanken uit de jaren 70, 80 en 90. Het was alsof de tijd zich verstrengelde in een dans van melodieën, terwijl de stemmen van de radio-presentatoren als gidsen door de ether klonken.

De samenwerking tussen Radio 079 en Zoetermeer Actief bloeide en floreerde als een prachtige symfonie. Samen zorgden ze ervoor dat de gemeenschap werd geïnformeerd, geïnspireerd en vermaakt. Het lokale nieuws reikte tot in de verste uithoeken van de stad, terwijl de muziek de harten van jong en oud betoverde.

En zo blijft het verhaal van Radio 079 voortduren, als een sprookje dat de luisteraars betovert en de gemeenschap verenigt. Elke dag brengen ze het lokale nieuws, geven ze stem aan de stemlozen en brengen ze een soundtrack van tijdloze hits die de harten verwarmen. Radio 079 en Zoetermeer Actief, een onafscheidelijk duo dat de kracht van muziek en gemeenschap omarmt en de stad Zoetermeer verlicht met hun betoverende geluid.

En zo, beste luisteraar, gaat het prachtige verhaal van Radio 079 voort. Een verhaal dat begon in 2008 met Radio Oosterheem,

Er is geen duidelijke beschrijving voor deze afbeelding.


Loading - Loading

Loading

Loading