Current track

Title

Artist


Pete d Moore

Written by on 11 oktober 2019

Pete d Moore komt met feestnummer Zing met me mee

Na het succes van de Koos Alberts klassieker Zijn het je ogen die Pete d Moore samen met Wesley Ponsen in een nieuw jasje hadden gestoken komt Pete d Moore nu met zijn nieuwe solo single Zing met me mee. Met deze single worden we getrakteerd op 2 meezing klassiekers en natuurlijk de Rap van Pete d Moore. Een lekker vrolijk nummer waarbij je niet stil kan blijven staan.
Zing met me mee  zal de feestgangers zeker laten mee zingen want het is een feest nummer met de bekende liedjes als Verdomd alleen en Suzanne  erin en een stuk Rap. De rap is geschreven door Pete d Moore en de andere teksten door Herman van Veen, Karin Loomans en Ferdi Lancee .  Zing met me mee” staat vanaf deze week in de music stores.

Peter van der Meer ook bekend als Pete d Moore is geboren in Den Haag en zijn eerste stappen in de showbizz was bij de Playback show van Hennie Huisman in 1983 als Michael Jackson.

Natuurlijk heeft hij heel veel gedaan in de jaren die erna kwamen. Pete d Moore had in de jaren 90 in Duitsland een single uit  Music takes you higher  en in Nederland de single  Brand New Day. In 2018 kwamen ” Disco inferno VS Rap  it’s a Bootie Call in Nederland uit.

Dit jaar had hij nog een prachtig nummer gemaakt voor de Alzheimer Stichting  Ziekte met een naam en was hiermee te gast in het RTL 4 Programma Koffietijd. Dus deze Hagenees heeft al veel betekent in de muziekwereld.


Reader's opinions

Leave a Reply


Continue reading

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar