Radio079
ONAIR
Muziek Cover

Loading

Loading
Eerder
  • Music Cover

    Loading

    Loading

    00:00
Hoofdafbeelding

RADIO079 GAAT WEER VAN START!!!

Door Vincent Gerla

Het is weer tijd voor een feestje, want Radio079 gaat weer van start!

Het is eindelijk zover! Na anderhalf jaar toegewijd werken en het opnieuw opbouwen van al onze systemen, zijn we verheugd om aan te kondigen dat Radio079 op Zaterdag 13 januari weer live gaat! Dit is een mijlpaal waar we met het hele team naar hebben uitgekeken.

Om deze herlancering te vieren, organiseren we een grootschalig evenement dat begint om 12:00 uur en doorgaat tot 20:00 uur. Gedurende deze tijd zullen we live video-uitzendingen verzorgen op ons TV-kanaal en constant communiceren met jullie, onze geweldige luisteraars, via de Radio079 Discord. We willen jullie niet alleen laten meegenieten van de muziek en programma's, maar jullie ook de kans geven om actief deel te nemen aan de uitzendingen.

Onze Discord-server wordt het bruisende centrum van interactie, waar jullie verzoekjes kunnen doen, vragen kunnen stellen aan onze presentatoren en zelfs de kans krijgen om live in de uitzending te verschijnen. Het wordt een feestelijke dag vol muziek, plezier en betrokkenheid!

Laten we dit moment aangrijpen om onze diepe waardering uit te spreken voor het hele team achter de schermen, dat met toewijding en passie heeft gewerkt om Radio079 weer tot leven te brengen. Samen hebben we iets bijzonders opgebouwd, en we zijn trots op wat tot nu toe is bereikt.

Bedankt voor jullie geduld en steun gedurende deze periode van heropbouw. We kijken ernaar uit om samen met jullie te genieten van de muziek, de gesprekken en de geweldige sfeer die Radio079 kenmerkt.

Tot 13 januari, 12:00 uur! We kunnen niet wachten om weer met jullie te verbinden en samen een geweldige tijd te hebben.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat dat we tot nu toe hebben bereikt, en ik kijk enorm uit naar wat de toekomst ons gaat brengen.

— Vincent, Development Lead


Loading - Loading

Loading

Loading