Current track

Title

Artist


Ronn Amsterdam – Als Je Me Nodig Hebt

Written by on 31 augustus 2020

Ronn Amsterdam brengt dijk van een single: ‘Als je me nodig hebt’

De 56- jarige Wijchenaar Ronn Amsterdam bracht op 4 juni zijn 6e single uit. Met Als je me nodig hebt wordt het gevoel van een verbroken relatie en het niet los kunnen laten door de wederhelft perfect onder woorden gebracht in deze prachtige ballade! Geschreven door P. de Vormer en P. Pruysenaere en door Mario Kolenbrander prachtig gearrangeerd, laat Ronn Amsterdam opnieuw zien dat hij met dit nummer een onbetwiste en unieke levensliedzanger is. Ronn wil de sponsoren DLC airless Spuitwerken, Stevan Auto’s, JP Licht & Geluid, Hairtattoo By Patrick, zanger Leroy Aarts en zijn zus Edwina bedanken.

  De hoes is ontworpen door zijn vrouw Ineke! Deze single draag ik op aan mijn overleden zwager Jerry.


Reader's opinions

Leave a Reply


Continue reading

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar