Current track

Title

Artist


Ronn Amsterdam Jij bent nu vrij

Written by on 26 september 2019

‘Jij bent nu vrij’ is de titel van het nieuwe nummer van Ronn Amsterdam

Ronn Amsterdam komt met zijn 5e single Jij bent nu vrij wat onder het Label van Arno Kolenbrander uitgebracht wordt. Een fantastisch arrangement van MK Media Projects van (Mario Kolenbrander) en opgenomen in the Crowd studio (DJ Galaga)te Driel.

Na mijn 25e levensjaar zie ik, en ervaar ik, dat je meer begrafenissen mee gaat maken. Ik heb al geregeld mensen weg zien vallen in mijn omgeving. De druppel was het overlijden van een kennis van mijn vrouw, net 60 jaar jong en denkend aan mijn eigen moeder die ik gelukkig nog om mij heen mag hebben. Die dingen samen hebben mij de inspiratie gegeven voor de tekst van mijn nieuwe liedje Jij bent nu vrij , wat overigens door een fantastische arrangement van Mario Kolenbrander een geheel is geworden, het onderwerp is en blijft een verdrietig gebeuren , waar iedereen mee te maken krijgt, jammer genoeg, aldus Ronn Amsterdam.

Ronn vervolgt: Voordat het zo ver kwam dat ik mijn nieuwste single Jij bent nu vrij uit kon brengen is er veel gebeurd. Ik had ook nog een boks/kickboks carrière wat ook erg lekker ging en daardoor heb ik het zingen een jaar of 10 op een zijspoor gezet. Toen ik weer begon met zingen, kwam ik mijn huidige vrouw tegen en heb door haar de draad weer opgepakt. De volgende singels volgde daarop, Mijn Amsterdam , Door jou ,  Onbereikbare liefde , Jij bent alles  en dan nu mijn 5e single Jij bent nu vrij  Het volgende nummer ligt ook alweer klaar, maar eerst van dit nummer genieten.


Reader's opinions

Leave a Reply


Continue reading

Previous post

sateschotel


%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar