Current track

Title

Artist


De Winkelwagen Show

Scheduled on

Donderdag-Radio 16:00 18:00

WINKELWAGEN SHOW Route 15 eps. 17 on NED.fm, with Great (Live) Music, Interviews and awesome guest!
03 - 05 pm ET / 02 - 04 pm CT / 01 - 03 pm MT / 12 - 02 pm PST
08 - 10 pm (UK) / 09 - 11 pm CET (NED/BEL)
De Winkelwagen Show met deze week o.a. met live werk:
We spreken Jonas van de Ace of Base,
A Ballandeer speelt live,
een flashback met Agneta Faltskog,
A-HA flashback,
Alain Clark doet een speciaal nummer samen met Big 2 voor de meisje.
Abel doet een bekende hit uit zijn reportoire en een cover van Doe Maar.
... & de Speciale Aanbieding van deze week;
AFTERPARTEES – THE BUUN
https://www.youtube.com/watch?v=omDKCbKFgiw
Lang Leve de Radio Poppen Kast met de Lekkerste Krenten uit de Muzikale Overheerlijke Winkelwagen Show.
Peter van Vlokhoven heeft er weer een doldwaze Winkelwagen Show van gemaakt waar de Artiesten van Groot tot klein kaliber om je oren vliegen!
De Winkelwagen Show waar iedere Artiest zonder examen altijd slaagt, de interviews en de songs om je oren vliegen en altijd raak is zonder te schieten!
Ook in de spotlicht met je band, solo of heb je een tip voor de nieuwe Special Aanbieding? BELLLL naar Volkproducties
>> +31 840 035 499 << & spreek je tekst in

Read more

De Winkelwagen Show crew


Spring naar toolbar