Toast met pesto, roergebakken spinazie & ei

Ingredienten:

4 buiteneieren
½ el traditionele olijfolie
400 g verse spinazie
4 sneetjes stevige donkere meergranenbroden
135 g pesto paprika
25 g Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1.Kook de eieren in 8 min. hard. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water en pel.

Snijd elk ei in 4 parten.

2.Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en laat de spinazie al omscheppend slinken.

Laat uitlekken in een vergiet.

3.Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en besmeer ze met de pesto.

Verdeel de spinazie erover en snijd de sneetjes diagonaal door.

Schaaf de Parmezaanse kaas erboven en verdeel vervolgens de eiparten erover.

Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

https://www.iedereeneenmaaltijd.nl

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

info@radio079.nl

Geef een reactie